Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Πρέπει να κάνει rotation με Newcastle o Klopp»

Carragher: «Πρέπει να κάνει rotation με Newcastle o Klopp»

Την ανάγκη να μην παίξει στα ακόλουθα παιχνίδια με Barcelona και Newcastle με την ίδια σύνθεση η Liverpool τόνισε ο Jamie Carragher.

Ο θρύλος των Reds, δεδομένου του πόσο κρίσιμα είναι όλα τα παιχνίδια της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και του μικρού χρόνου ανάμεσά τους, ανέφερε ότι στο παιχνίδι του St James’s Park ο Klopp θα πρέπει να προβεί σε ορισμένες προσαρμογές στη βασική ενδεκάδα.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε o Carra, μιλώντας στο Sky Sports:

«Σίγουρα (ο Klopp) θα πρέπει να πάρει μία απόφαση σχετικά με τη σύνθεση πού θα παρατάξει κόντρα στη Barcelona, σε μία στιγμή πού θα γνωρίζει το αποτέλεσμα της City, διότι ναι μεν για τη Liverpool το πρωτάθλημα έχει μεγαλύτερη αξία, όμως και το Champions League είναι τεράστιο.»

Το Champions League είναι το μεγαλύτερο τρόπαιο στον κόσμο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο έχει μικρότερη σημασία για τη Liverpool σε σύγκριση με το πρωτάθλημα, είναι ότι έχουν τόσο πολύ καιρό να κερδίσουν την Premier League, όμως οποιαδήποτε άλλη ομάδα έφτανε στους 16 της διοργάνωσης, θα προτιμούσε να την κερδίσει.»

«Είχες την εντύπωση ότι είχαν βάλει σχεδόν σε δεύτερη μοίρα τα παιχνίδια με την Porto. Όμως τώρα είναι στα ημιτελικά, και ο αντίπαλος είναι η Barcelona. Αν η City είναι ακόμα μπροστά στη βαθμολογία (τη στιγμή πού ο Klopp θα καλείται να επιλέξει την ενδεκάδα του αγώνα με τη Newcastle), θα πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση, καθώς δε γίνεται να παίζεις με τους ίδιους παίκτες 3 φορές σε 6 μέρες.»

«Αν και ίσως κάνω λάθος, για μένα πρέπει να κάνει αλλαγές με τη Newcastle»

Αυτή ήταν η συμβουλή του Jamie Carragher προς τον Jurgen Klopp.
Αυτή ήταν η συμβουλή του Jamie Carragher προς τον Jurgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com